Ekonomický zisk, jeho vymedzenie a možnosti aplikácie v praxi - Smorada, Marián, 1984-
Stanovenie výpočtu výsledku hospodárenia podľa právnej úpravy SR pre podniky. Ekonomický zisk, jeho teoretické vymedzenie a následne možnosti aplikovania v praxi. Ukazovateľ ekonomickej pridanej hodnoty EVA.