Rozpočtovanie s nulovým základom - Šagátová, Slavka, 1975-
Zdokonaľovanie vnútorných procesov a systémov riadenia podnikov v trhovej ekonomike. Rozpočtovanie ako nástroj efektívneho riadenia a prognózovania nákladov. Rozpočtovanie s nulovým základom (ZBB) ako rozpočtovanie nezaťažené minulosťou. Uplatnenie ZBB pri rozpočtovaní režijných nákladov.