Využívanie sociálnych médií ako nástroja marketingovej komunikácie - Štetka, Peter, 1986-
Marketingová komunikácia so spotrebiteľmi a rastúci trend používania sociálnych médií. Využívanie nástrojov v on-line komunikačnom mixe. Marketingová komunikácia a nástroje vzájomnej komunikácie medzi podnikmi a zákazníkmi.