Kam kráčíš, Brazílie? - Rudolfová, Alena
Prezidentské voľby v Brazílii a víťazstvo Dilmy Rousseffovej ako prvej ženy - prezidentky v Brazílii. Snaha prezidentky o získanie politickej podpory v Kongrese. Ekonomický vzostup krajiny za vlády prezidenta L. I. Lulu da Silva. Zahraničné vzťahy. Budúcnosť, smerovanie brazílskej politiky pod vedením D. Rousseffovej.