Fungování národního státu v podmínkách existence mezinárodních měnových a finančních trhů - Jiránková, Martina
Vzťah medzinárodných štátov a medzinárodných trhov. Liberalizácia pohybu kapitálu. Munell-Flemingova trilema. menové kurzy. Možnosti národných štátov.