Prepodavanije russkogo jazyka v novoj Jevrope (meždunarodnyje standarty i meždunarodnyje učebniki) - Strelková, Katarína
Nová Európa a voľný trh práce. Mobilita pracovných síl a požiadavka reformy vzdelávania. Potreba spoločných vzdelávacích pomôcok a učebníc. Podmienky pre spoločné učebnice. Prínosy spolupráce pri vydávaní spoločných učebníc.