Hospodárnosť a efektívnosť v podnikovom procese - Tóth, Miroslav, 1961-
Hospodárska činnosť podniku a kritériá ekonomickej racionality, ktoré usmerňujú jej hlavný význam hospodárnosti a efektívnosti. Hospodárnosť a miera využitia ekonomických zdrojov podniku.