Význam cudzojazyčných reálií vo výučbe budúcich diplomatov - Mrázová, Mária
Príspevok sa zaoberá významom cudzojazyčných reálií ako takých, ich dôležitosťou pri osvojovaní si cudzieho jazyka a reáliami ako neodmysliteľnou súčasťou vedomostnej vybavenosti budúcich diplomatov. Zároveň poukazuje na rozdielnosť názorov na význam reálií a definuje pojem kultúra a jej súčasti.