Analýza pracovných síl a konečnej spotreby pomocou input-output modelovania (prípad Slovenska) - Domonkos, Tomáš
Základné teoretické východiská input-output analýzy. Pracovná sila a konečná spotreba. Analýza štruktúry konenčnej spotreby na potrebu množstva pracovných síl, výrobných kapacít, na objem mzdových nákladov, zisk a spotrebu fixného kapitálu. Analýza pracovnej sily a konečnej spotreby na príklade Slovenska. Input-output tabuľka v bežných cenách, SR, r. 2005. Analýza koeficientov priamej a celkovej pracovnej náročnosti.