Znalostná konverzia, znalostný manažment a intelektuálny kapitál - Trávniček, Igor
Znalostný manažment patrí medzi moderné trendy manažmentu v súčasnosti. Problematika znalostnej konverzie, intelektuálny kapitál a výskum. Rozdiely medzi východným a západným prístupom k tvorbe znalostí a odôvodnenia týchto rozdielov.