Charakteristika, zameranie a prax kontrolnej činnosti manažérov - Uhliar, Miroslav, 1981-
Kontrola ako jedna zo základných manažérskych funkcií a jej nevyhnutnosť na všetkých úrovniach riadenia. Podnikové procesy riadenia a pôsobenie súbežnych častí riadiaceho procesu. Realizovaný prieskum o praxi kontrolných činností manažérov.