Podniková kríza, manažér v krízových situáciách - Vaňková, Dana
Riadenie podniku v krízových podmienkach a zvládanie krízových situácií v turbulentne meniacom sa podnikateľskom prostredí. Manažmenty podnikov a zmierňovanie dôsledkov prípadných krízových situácií.