Optimalizácia Job shop problému rozvrhovania pomocou rojenia častíc (PSO) - Patakyová, Jana
Job shop rozvrhovací problém. Použitie optimalizácie rojenia častíc (PSO) pre riešenie Job shop rozvrhovacích problémov. Pôvodný PSO algoritmus použitý na riešenie spojitých optimalizačných problémov.