Ski Resort Organisation Optimization with Discrete Event Simulation - Domonkos, Tomáš
Využitie metodológie Discrete event simulation (DES) v rezorte lyžovania. Model a metodológia. DES, popis modelu. Simulácie a výsledky. Zhrnutie výsledkov.