Podpora podnikania MSP v Slovenskej republike - Zoľák, Štefan
Podmienky poskytovania investičnej pomoci na rozvoj regiónov. Pôsobnosť orgánov verejnej správy pri poskytovaní investičnej pomoci a kontrole jej použitia. Podpora podnikania malých a stredných podnikov.