Socio-ekonomické aspekty budovania dôvery na elektronických obchodných platformách - Delina, Radoslav
Pojem, súčasný stav a budovanie dôvery. On-line dôvera. Identifikácia socio-ekonomických mechanizmov budovania dôvery. Výskum budovania dôvery na elektronických obchodných platformách.