<The> Economic Impacts of Air Transport Liberalization - Grančay, Martin, 1984-2024
Problematika liberalizácie leteckej dopravy. Dopady na krivky ponuky a dopytu. Požiadavky na elasticitu leteckej dopravy. Vedecké prístupy k liberalizácii. Ekonomické dopady liberalizácie leteckej dopravy.