Vplyv komunikácie na čerpanie finančných prostriedkov z fondov Európskej únie - Oravský, Pavol
Význam komunikácie v procese získavania finančných prostriedkov z fondov Európskej únie. Analýza trendov vývoja používania jednotlivých druhov komunikácie v priebehu sledovaného obdobia a ich vplyv na úspešnosť pri schvaľovaní žiadostí. Vyhodnotenie celkového vplyvu komunikácie na úspešnosť žiadateľov o nenávratný finančný príspevok v časovom horizonte výskumu.