Klamlivá reklama a jej možný dopad na zdravie a bezpečnosť spotrebiteľa - Dudeková, Alena, 1986-
Poslanie reklamy. Nekalá súťaž a klamlivá reklama - dopad na spotrebiteľa. RAPEX je európsky rýchly výstražný systém, ktorého úlohou je zabezpečiť, aby sa k spotrebiteľovi nedostali nebezpečné výrobky, ktoré predstavujú vážne riziko pre jeho zdravie a bezpečnosť.