Jednotná oblasť platieb v eurách (SEPA) - Bernacká, Lenka
Zlúčene všetkých rôznych trhov retailových platobných služieb do jedného trhu – Jednotnej oblasti platieb v eurách (Single Euro Payments Area – SEPA). Základné údaje o SEPA. Zavedenie SEPA v Slovenskej republike. Vplyv SEPA na zainteresované strany.