Komunikace mezi všemi hráči na trhu je nezbytná - Chuchvalcová, Jana
S jitkou Pantůčkovou, generálnou riaditeľkou Ohridskej banky v Macedónsku, v rozhovore o macedónskom bankovom sektore a práci vo vedení bankovej asociácie Európskej bankovej federácie.