Špecifiká komunikačného programu neziskovej organizácie - Dražová, Katarína
Informácie o špecifikách komunikačného programu v oblasti neziskovej organizácie v súčasnosti a perspektívy tvorby partnerských vzťahov k relevantným cieľovým skupinám prostredníctvom cielene poskytovaných “posolstiev” organizácií. Služby a produkty neziskovej organizácie. Inovatívne a tradičné prvky marketingovej komunikácie.