Stratégia značky v maloobchodnej prevádzke - Fogašová, Veronika
In – store komunikácia ako nástroj stratégie značky na mieste predaja. Maloobchodná prevádzka ako miesto nákupného rozhodovania spotrebiteľov. Shopper marketing ako nová éra marketingu v maloobchode.