Orijentacija Slovakii na novuju ekonomiku - Lisý, Ján
Charakteristika novej ekonomiky. Štyri piliere vedomostnej (znalostnej) ekonomiky. Technologické zmeny a inovácie. Lisabonská stratégia a východisková situácia Slovenskej republiky v oblasti vedy, výskumu, vzdelávania a inovácií. Strategické úlohy pre urýchlenie orientácie na novú ekonomiku.