Nevyhnutelný přechod k online prodeji pojištění - Němec, Dalibor
Elektronické aplikácie umožňujúce rôzne druhy poistenia prostredníctvom internetu. Typy a možnosti poistenia predávaných systémom online. Produktivita a nižšie náklady predajcu. Vyššia profitabilita predaja poistných produktov.