Význam inovácií marketingu a logistiky - Dzurová, Mária
Marketing a inovácie. Inovácie tovarového toku. Využívanie inovácií logistiky zamerané na oblasti: komunikácia partnerov, sledovanie zásielky, označenie tovaru, obaly a obalové materiály, sklady, vybavenie skladov a skladové procesy, manipulačná technika, dopravné prostriedky.