Neformálne a spontánne pozadie tvorby stratégie - Slávik, Štefan, 1955-
Formálne verzus neformálne prístupy a metódy v strategickom manažmente. Výsledky prieskumu o implicitných prístupoch a metódach v strategickom manažmente v podnikoch na Slovensku.