Novinky v INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Viktória
Siedma revízia medzinárodných obchodných podmienok INCOTERMS. Nová verzia týkajúca sa oblastí: elektronická komunikácia, nové prepravné technológie, revízia poistných podmienok, bezpečnostné odbavenie tovaru, miesto dodania tovaru a iné oblasti.