Zmeny v štátom kontrolovaných bankách tam, kde trh nemá záujem nastupuje štát - Bačišin, Vladimír
Dve štátom kontrolované finančné inštitúcie - Exportná a importná banka SR a Slovenská záručná a rozvojová banka. Manažment a vedúci manažéri. Súčasná štruktúra a ciele do budúcnosti.