Ako ušetriť štvrtinu nákladov na verejné IT - Valášek, Martin
Päť krokov pre lepšiu a lacnejšiu informatizáciu. 1. Urobiť poriadok v kompetenciách. 2. Rozdeliť informatizáciu na dve časti. 3. Definovať, čo je záväzné a štandardné. 4. Rozdeliť nadstavbové systémy. 5. Súťažiť a porovnávať verejne.