Návod, ako postaviť akciové trhy na svoju stranu princíp investovania - praktické rady - Prokopec, Marek
Investičná stratégia a efektívne spravovanie majetku. Atraktivita akcií a investičné odporúčania. Investičné nástroje a potenciál investícií do podnikania. Riziko a dobré investičné rozhodnutia. Vyvážené trhové riešenia.