Index finančního zajištění obyvatel - Myšková, Renáta
Pojem index finančného zabezpečenia obyvateľov. Definovanie nového ukazovateľa, ktorý umožní podrobnejšie zhodnotiť úroveň finančného zabezpečenia obyvateľov v regiónoch.