Manažment cenovej ponuky v medzinárodnom obchode s investičnými celkami - Pullmanová, Terézia, 1953-
Trhové dimenzie ceny investičných celkov. Postup pri určovaní ceny investičných celkov. Individualizácia ceny investičných celkov.