Vplyv kultúry na nákupné správanie a distribúciu v krajinách Latinskej Ameriky - Honaizer, Marián
Fenomén "tradičných obchodíkov" v krajinách Latinskej Ameriky. Hlavné faktory tradicionalizmu. Stratégia úspechu maloobchodných reťazcov v Latinskej Amerike. Vytváranie hodnoty pre vlastníkov malých obchodov. Udržiavanie dobrých vzťahov s malými obchodmi. Aplikácia etnomarketingu.