Současný inovativní marketing - Hrazdilová Bočková, Kateřina
Špecifikácia pojmu inovatívny marketing. Definícia jeho jednotlivých fáz. Chyby a omyly v inovačnej stratégii. Prípadová štúdia Cordis Corporation.