Stratégia rýchleho občerstvenia na finančnícky spôsob ak sprostredkovateľa multilevel nebaví, má ešte ďalšie možnosti - Škriniar, Pavel, 1979-
Získavanie možností sprostredkovať produkty banky ako súčasť partnerstva medzi firmou a sprostredkovateľom. Franchising a finančné poradenstvo. Modely podnikania a odmeňovanie.