Národný záujem a zahraničná politika štátu - Weiss, Peter
Národný záujem ako nástroj i základ politického správania. Koncepcia národného záujmu a hlavné smery zahraničnej politiky. Formulovanie a realizácia národného záujmu v zahraničnej politike štátu. Ciele zahraničnej politiky.