Sociálne služby pre seniorov - aká je ich cieľová skupina? - Kraus, Michal
Spomedzi širokého spektra sociálnych služieb je práve skupina sociálnych služieb pre seniorov tá, ktorá bude v budúcnosti najviac rásť. Aké je zloženie tejto cieľovej skupiny a aké sú ich nároky a požiadavky.