Procesné modelovanie ako nástroj pre zvyšovanie kvality riadenia ľudských zdrojov - Blštáková, Jana, 1980-
Vplyv procesnej orientácie v riadení ľudských zdrojov na jeho kvalitu a strategický význam. Využitie procesného modelovania ako procesne orientovanej techniky informačnej vizualizácie v riadení ľudských zdrojov. Využitie procesného modelovania pre podporu strategického významu riadenia ľudských zdrojov.