<The> Role of the Interim Trustee in Dealing with the Debtor's Bankruptcy - Veterníková, Mária, 1964-
Inštitút predbežného správcu, ktorý zohráva dôležitú úlohu pri riešení úpadku dlžníka v rámci konkurzného, respektíve insolventného konania. Inštitút predbežného správcu v slovenskej legislatíve. Porovnanie s českou a nemeckou legislatívou - niektoré zhody a rozdielnosti. V závere sú formulované zmeny, ktoré by bolo vhodné urobiť de lege ferenda.