[Základy podnikání - Teoretické poznatky, příklady a zkušenosti českých podnikatelů] - Tóth, Miroslav, 1961-
Recenzia na monografiu autorky Jitky Srpovej a kolektívu autorov - Základy podnikání, teoretické poznatky, příklady a zkušenosti českých podnikatelů. Medzinárodný autorský kolektív sa v knihe pokúsil podať odpočet poznatkov o teórii a praxi podnikania. Publikácia v šiestich kapitolách rozoberá teoretickú ako aj praktickú oblasť podnikania. Publikácia je určená aj pre účely štúdia.