Demografické východiská sociálnej politiky v Slovenskej republike - Husáková, Mária
Vývoj vybraných demografických ukazovateľov. Veková štruktúra obyvateľstva SR podľa základných vekových skupín v rokoch 2001, 2006, 2009 a prognóza na rok 2050. Charakteristika vývoja počtu obyvateľstva SR v rokoch 1950 - 2009. Klesajúca hrubá miera pôrodnosti. Miery plodnosti žien v SR podľa veku v r. 1993, 2001, 2009. Ukazovatele narodených detí mimo manželstva. Hrubá miera sobášnosti, 1950-2009. Hrubá miera rozvodovosti, 1950-2009. Hrubá miera potratovosti, 1953-2009. Index starnutia v krajoch SR v rokoch 2008 a 2025. Vývoj a prognóza základných charakteristík vekového zloženia obyvateľstva SR - priemerný vek, index starnutia, index celkového zaťaženia, 1950-2025.