Definícia kategórie v portfóliu mobilných telefónov (Category management) - Kružlíková, Andrea, 1982-
Autorka definuje kategórie v portfóliu mobilných telefónov na základe kvalitatívneho prieskumu nákupných motívov zákazníkov. Vo svojom projekte sa sústredila na celý proces kategorizácie a definovania kategórií v rámci portfólia mobilných telefónov a na návrh využitia tejto kategorizácie v rámci nástrojov marketingového mixu.