[Overcoming crisis-creation of new model for socio-economic development of Slovakia)] - Silvan, Juraj
Recenzia na publikáciu, ktorá reflektuje na najrozšírenejšiu tému súčasného sveta - svetovú ekonomickú a finančnú krízu a hľadá alternatívu pre osnovu postkrízového modelu sociálno-ekonomického rozvoja Slovenska.