Difúzne modely nových produktov a ich postavenie vo výskume spotrebiteľského správania - Vasiľová, Mária, 1985-
Objasnenie historického kontextu inovácie, vysvetlenie pojmového aparátu a zhrnutie hlavných východísk pre aktuálny výskum spotrebiteľského správania v procese prijímania inovácie. Vysvetlenie základnej varianty difúzneho modelu podľa Bassa.