How to select experts when building expert system - Hanák, Róbert, 1979-
Rozdiely u odborníkov pri riešení rovnakej úlohy alebo problému. Spôsob a metódy výberu expertov, ktorí tvoria expertné systémy. Využitie nových metód ako Theory of expert competence alebo CWS index.