Podnety pre vzdelávanie ekonómov z oblasti psychologických vied - Macková, Zdenka
Informácie o tých psychologických prístupoch a disciplínách, ktoré sú dôležité pre uplatnenie v ekonomickej teórii a praxi. Súčasný stav v psychologických vedách. Behaviorálna ekonómia. Diskusia a aplikácia.