Ekonomické vzdelávanie v školskej sústave SR - Novák, Jaromír, 1978-
Školská sústava slovenskej republiky po roku 2008. Funkcie výučby ekonomických predmetov. Ciele a úlohy ekonomickej výchovy a vzdelávania v školskej sústave SR. Stredné školy ako druhý stupeň školskej sústavy SR. Obsah ekonomickej výchovy a vzdelávania podľa druhu a typu strednej školy.