Výchova ke kritickému myšlení - Švarcová, Eva
Kvalita informácií a jej hodnotenie. Informačná gramotnosť. Kritické myslenie. Výchova ku kritickému mysleniu. Kritické čítanie a kritické písanie ako podpora výchovy ku kritickému mysleniu. Súhrn potrebných schopností.