Typológia sociálnych podnikov na území Slovenskej republiky - Halagová, Lýdia
Sociálne podnikanie v rámci sociálnej politiky štátu. Rozdelenie sociálnych podnikov na Slovensku k roku 2010 v rámci Vyšších územných celkov NUTS III. Typológia sociálnych podnikov. Obecné verejnoprospešné podniky. Verejnoprospešné podniky zriadené fyzickou osobou. Podnikateľské jednotky zriadené fyzickou osobou. Verejnoprospešné podniky zriadené právnickou osobou. Podnikateľské jednotky zriadené právnickou osobou.